Şalău pe grătar

20.07.2018 0 comentarii

Ai gătit vreodată şalău pe grătar? Poate îţi pare un preparat simplu, dar devine delicios atunci când îl savurezi în combinaţii inedite! Iată mai jos reţeta!

  1. Ingrediente

    1 şalău
    sare, piper
    câţiva creveţi decorticaţi
    4-5 cartofi
    gogoşari
    1 castravete

    Mod de preparare

    Spală şalăul şi usucă-l pe un prosop de hârtie. Porţionează în 2 bucăţi, pe lung. Da cu sare şi piper, după care aşază-l pe grătar.

    Spală bine creveţii şi aşază-i lângă peşte.

    Între timp, pregăteşte garnitura. Pune pe foc, într-un vas cu apă, 4-5 cartofi în coajă. Scoate-i după 20-25 de minute, curăţă-i de coajă, taie-i pe jumătate, dă-le cu sare şi piper. Aşază-i şi pe ei pe grătar pentru a prinde o crustă frumoasă.

    Aşază pe un platou peştele, iar alături cartofii şi o salată preparată din gogoşari, castravere şi ce alte legume mai doreşti.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro