Saleuri cu brânză

21.01.2018 0 comentarii

Varianta mai simplă şi mai sănătoasă a chipsurilor din comerţ, aceste saleuri cu brânză sunt ideale în orice situaţie. Ai invitaţi şi nu ştii ce să le pregăteşti? Te uiţi la filmul preferat şi simţi nevoia unei gustări crocante? Orice scenariu ai alege, saleurile cu brânză sunt elementul comun.

  1. Ingrediente: 
     
    3-4 cubuleţe de drojdie 
    1 pachet margarină
    400 g untură
    2 ouă
    2 linguriţe zahăr
    2 linguriţe sare
    250 ml lapte sau apă minerală
     
    Amestecă margarina cu untura şi ouăle. 
     
    Dizolvă drojdia în lapte şi un pic de zahăr şi toarnă peste prima compoziţie. 
     
    Adaugă restul ingredientelor. 
     
    Adaugă şi faina până obţii un aluat ceva mai tare. 
     
    Dă la rece 1 oră, după care întinde aluatul în foi de aproximativ 3 mm grosime. 
     
    Unge cu un ou bătut şi taie în fâşii, cu un cuţit fierbinte. 
     
    Presară brânză sau caşcaval şi chimen. 
     
printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro