Sandvici cu legume la grătar
Ştim deja ca legumele preparate la grătar sunt delicioase, dar de ce să nu improvizăm un pic şi să le savurăm sub forma unui sandvici cu legume la grătar?
-
Ingrediente
O chiflă
1 dovlecel
2-3 roşii
1-2 castraveţi
Sare, piper
Ulei de măsline
Ceapă roşie
1 ardei gras roşu
Brânză (opţional)
Mod de preparare
Spală bine legumele, taie-le fie în rondele, fie în fâşii mai groase (cu excepţia castravetelui şi a cepei), stropeşte-le cu puţin ulei de măsline, după care sărează şi piperează.
Pune-le pe grătar şi lasă-le până sunt un pic rumenite.
Apoi, ia chifla, taie-o pe din două, pe lungime, unge-o cu puţin ulei de măsline şi aşază straturi de legume, în funcţie de preferinţă.
Dacă doreşti, poţi adăuga peste şi o felie de brânză.