Sandvici cu omletă şi avocado

14.11.2016 0 comentarii

Acest sandvici cu omletă şi avocado este perfect pentru zilele în care eşti pe fugă şi ai nevoie de un mic-dejun/prânz sau o gustare delicioasă, dar şi rapidă!

  1. Ingrediente

    4 ouă
    brânză şi caşcaval
    Puţin ulei
    Câteva felii de kaizer
    Ardei gras roşu
    Ardei gras verde
    1-2 chifle
    1 avocado
    Ulei de măsline

    Mod de preparare


    Prepară mai întâi omleta: bate 4 ouă, rade puţin caşcaval şi puţină brânză cât aluatul să fie ceva mai închegat.

    Într-o cratiţă, încinge puţin ulei, cam 20 de ml, scurge surplusul de grăsime (trebuie uleiul doar să ungă suprafaţa tigăii) şi adaugă aluatul.

    Va deveni ca o clătită, aşa că întoarce-o şi pe o parte, şi pe cealaltă. Când este gata, scoate-o pe o farfurie.

    În aceeaşi cratiţă, căleşte puţin feliile de kaizer, scoate-le, căleşte tot aici ardeiul gras, cât să devină un pic aurii.

    Ia o chiflă, taie pe jumătate, pe lung, stropeşte cu puţin ulei de măsline, după care aşază primul strat de avocado, apoi omleta, ardeii şi kaizerul.

    Poţi opta pentru mai multe straturi, după cum doreşti, în funcţie de forma chiflei/baghetei de pâine.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro