Sandvici cu omletă şi avocado

Acest sandvici cu omletă şi avocado este perfect pentru zilele în care eşti pe fugă şi ai nevoie de un mic-dejun/prânz sau o gustare delicioasă, dar şi rapidă!
-
Ingrediente
4 ouă
brânză şi caşcaval
Puţin ulei
Câteva felii de kaizer
Ardei gras roşu
Ardei gras verde
1-2 chifle
1 avocado
Ulei de măsline
Mod de preparare
Prepară mai întâi omleta: bate 4 ouă, rade puţin caşcaval şi puţină brânză cât aluatul să fie ceva mai închegat.
Într-o cratiţă, încinge puţin ulei, cam 20 de ml, scurge surplusul de grăsime (trebuie uleiul doar să ungă suprafaţa tigăii) şi adaugă aluatul.
Va deveni ca o clătită, aşa că întoarce-o şi pe o parte, şi pe cealaltă. Când este gata, scoate-o pe o farfurie.
În aceeaşi cratiţă, căleşte puţin feliile de kaizer, scoate-le, căleşte tot aici ardeiul gras, cât să devină un pic aurii.
Ia o chiflă, taie pe jumătate, pe lung, stropeşte cu puţin ulei de măsline, după care aşază primul strat de avocado, apoi omleta, ardeii şi kaizerul.
Poţi opta pentru mai multe straturi, după cum doreşti, în funcţie de forma chiflei/baghetei de pâine.
