Sandvici cu pui şi castraveţi

04.05.2016 0 comentarii

Nu mai ştii ce să pregăteşti pentru gustarea de la serviciu? Vezi mai jos o opţiune practică, delicioasă şi consistentă: sandvici cu pui şi castraveţi!

  1. Ingrediente

    1 piept de pui
    50 ml ulei
    1 ceapă
    1 ceaşcă bulion sau suc de roşii
    sare, piper
    3-4 castraveţi
    câteva măsline verzi
    1 chiflă sau 2 felii de pâine

    Mod de preparare

    Ia un piept de pasăre şi spală-l.

    Adaugă-l într-o oală cu apă, cât să îl acopere.

    După ce dă în clocot, mai lasă aproximativ 20 de minute.

    Scoate şi taie pieptul de pui în bucăţi micuţe.

    Separat, într-o cratiţă pe foc, încinge 50 ml de ulei şi apoi adaugă o ceapă tocată fideluţă.

    Când ceapa devine arămie, adaugă bucăţele de pui şi lasă-le puţin să se călească, după care adaugă peşte şi ceaşca de bulion sau sos de roşii, sare şi piper.

    Ia o chiflă sau două felii de pâine şi adaugă pe una dintre felii puţin din amestecul de pui, peste care pune felii de castraveţi tăiate pe lung şi prinde cu o scobitoare cu 2-3 măsline verzi.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro