Sandvici cu pui şi castraveţi
Nu mai ştii ce să pregăteşti pentru gustarea de la serviciu? Vezi mai jos o opţiune practică, delicioasă şi consistentă: sandvici cu pui şi castraveţi!
-
Ingrediente
1 piept de pui
50 ml ulei
1 ceapă
1 ceaşcă bulion sau suc de roşii
sare, piper
3-4 castraveţi
câteva măsline verzi
1 chiflă sau 2 felii de pâine
Mod de preparare
Ia un piept de pasăre şi spală-l.
Adaugă-l într-o oală cu apă, cât să îl acopere.
După ce dă în clocot, mai lasă aproximativ 20 de minute.
Scoate şi taie pieptul de pui în bucăţi micuţe.
Separat, într-o cratiţă pe foc, încinge 50 ml de ulei şi apoi adaugă o ceapă tocată fideluţă.
Când ceapa devine arămie, adaugă bucăţele de pui şi lasă-le puţin să se călească, după care adaugă peşte şi ceaşca de bulion sau sos de roşii, sare şi piper.
Ia o chiflă sau două felii de pâine şi adaugă pe una dintre felii puţin din amestecul de pui, peste care pune felii de castraveţi tăiate pe lung şi prinde cu o scobitoare cu 2-3 măsline verzi.