Sandvici cu sfeclă roşie şi cremă de brânză

10.01.2017 0 comentarii

Nu, nu ai nevoie de nimic sofisticat pentru a realiza o gustare de-a dreptul delicioasă şi inedită: sandvici cu sfeclă roşie şi cremă de brânză! Vezi mai jos!

  1. Ingrediente

    2 sfecle roşii
    1 rulou brânză de capră (simplă sau cu verdeaţă, cum doreşti)
    1 cubuleţ de unt
    Suc de lămâie
    Sare şi piper după gust
    Pătrunjel, baby spanac

    Mod de preparare


    Ia două sfecle roşii, spală-le, şterge-le şi pune-le într-o tavă, la cuptor, să se coacă.

    Lasă-le până se pătrund.

    Apoi, curăţă-le de coajă, taie-le în rondele ceva mai groase, sărează, piperează, unge-le şi stoarce peste ele suc de lămâie.

    Separat, ia brânza de capră şi amestecă cu un cubuleţ de unt, sare şi piper după gust.

    Începe să asamblezi sandviciul, aşezând în straturi rondelele de sfeclă şi cremă de brânză.

    La final, decorează cu verdeaţă: baby spanac sau pătrunjel.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro