Sandvici cu sfeclă roşie şi cremă de brânză

Nu, nu ai nevoie de nimic sofisticat pentru a realiza o gustare de-a dreptul delicioasă şi inedită: sandvici cu sfeclă roşie şi cremă de brânză! Vezi mai jos!
-
Ingrediente
2 sfecle roşii
1 rulou brânză de capră (simplă sau cu verdeaţă, cum doreşti)
1 cubuleţ de unt
Suc de lămâie
Sare şi piper după gust
Pătrunjel, baby spanac
Mod de preparare
Ia două sfecle roşii, spală-le, şterge-le şi pune-le într-o tavă, la cuptor, să se coacă.
Lasă-le până se pătrund.
Apoi, curăţă-le de coajă, taie-le în rondele ceva mai groase, sărează, piperează, unge-le şi stoarce peste ele suc de lămâie.
Separat, ia brânza de capră şi amestecă cu un cubuleţ de unt, sare şi piper după gust.
Începe să asamblezi sandviciul, aşezând în straturi rondelele de sfeclă şi cremă de brânză.
La final, decorează cu verdeaţă: baby spanac sau pătrunjel.
