Sandvici cu somon afumat şi icre negre

Un aperitiv rafinat, rapid şi delicios, pregăteşte sandvici cu somon afumat şi icre negre la ocaziile speciale, dar nu numai! Uite mai jos întreaga reţetă!
-
Ingrediente
Câteva fâşii somon afumat
Icre negre
Mărar proaspăt
1 pachet de brânză dulce 250g
100 g brânză de oaie ceva mai sărată
1-2 cubuleţe de unt (50 g)
Sare, piper
Felii de pâine
Ulei de măsline
Mod de preparare
Ia feliile de pâine şi dă-le puţin la cuptor cât să devină crocante.
Unge-le apoi cu puţin ulei de măsline.
Prepară crema de brânză, amestecând cele două tipuri de brânză şi untul.
Dacă doreşti, aici poţi adăuga şi mărar tocat mărunt.
Adaugă pe feliile de pâine câte 1-2 linguriţă din crema de brânză, lângă o fâşie de somon şi ½ linguriţă de icre negre.
Decorează cu crenguţe de mărar proaspăt.
