Sardine la grătar

12.05.2016 0 comentarii

Somon, păstrăv, dorada, dar de ce să nu dai o şansă şi altor preparate cu peşte? De exemplu, poţi încerca aceste sardine la grătar – simple şi delicioase!

  1. Ingrediente

    4-5 sardine
    zeama de la 1 lămâie
    ulei de măsline
    sare, piper
    salată de legume

    Mod de preparare

    Ia peştii, spală-i, taie-i pe mijloc, pe burtă şi curăţă-i foarte bine în interior şi la urechi.

    Formează un sos din zeama de la 1 lămâie, ulei de măsline, sare şi piper.

    Unge peştii cu acest sos şi lasă-i aici, la marinat, cel puţin 30 de minute.

    Prepară-i apoi pe grătar până devin rumenii pe ambele părţi.

    Savurează-i cu o salată de legume.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro