Şniţel din cotlet de porc

Savurează şniţel din cotlet de porc cu o salată de varză, roşii, broccoli şi conopidă murată! Cu siguranţă, vei fi încântat de această masă copioasă şi gustoasă!
-
Ingrediente
5-6 bucăţi de cotlet de porc, fără os
Sare, piper
3 ouă
Făină
Pesmet
Mod de preparare
Spală bucăţile de carne şi lasă-le să se zvânte pe un prosop de hârtie.
Dă-le cu sare şi piper.
Bate-le cu ciocănelul de şniţele pentru a fi ceva mai late.
Separat, bate într-un bol 3 ouă, sare, piper şi făină cât cuprinde, pentru ca această compoziţie să se asemene celei de clătite.
Într-o altă farfurie pune pesmet.
Ia fiecare şniţel, tapetează-l cu făină prima dată, după care dă-l prin compoziţia de ou, iar la final dă-l prin pesmet.
Prăjeşte în ulei încins, şi pe o parte, şi pe cealaltă, până devin rumenii.
Scoate-le şi lasă-le pe un prosop absorbant.
Savurează cu salată de varză, roşii, broccoli şi conopidă murată.
