Şniţele de pui cu brânză la cuptor
Aceste şniţele de pui cu brânză la cuptor sunt delicioase, rapide şi foarte uşor de preparat! Tips: foloseşte mozzarella pentru un plus la capitolul gust!
-
Ingrediente
1 piept de pui
sare, piper
3 ouă
făină
1 ceaşcă mică de apă minerală
pesmet
ulei pentru prăjit
mozzarella
piper
busuioc
boia de roşie picant
Mod de preparare
Ia pieptul de pui, spală-l, porţionează-l în felii ca pentru şniţele.
Bate-le un pic astfel încât să se mai subţieze, sărează şi piperează.
Separat, bate bine 3 ouă cu puţină făină, sărează şi piperează. Adaugă aici apoi 1 ceşcuţă mică de apă minerală şi bate cu făină, astfel încât compoziţia să fie ca de clătite.
Când e gata, ia fiecare bucată de piept de pui, dă-o prin puţină făină, scutură bine, dă prin compoziţia de ou, apoi prin puţin pesmet şi pune la prăjit.
Când sunt gata, unge cu puţin ulei o tavă termorezistentă, aşază şniţelele şi deasupra un strat de mozzarella.
Bagă la cuptor câteva minute până când brânza se topeşte.
Scoate şi aşază pe farfurie, după care condimentează după preferinţă, cu piper, busuioc şi boia de ardei picant.