Somon cu broccoli şi nuci

Un preparat rafinat şi gustos, optează şi tu pentru somon cu broccoli şi nuci la ocaziile mai speciale sau în zilele în care vrei să savurezi ceva inedit!
-
Ingrediente
1 bucată de somon
sare, piper
ulei de cocos
1 broccoli
câteva păstăi fasole
nuci tăiate mărunt şi prăjite un pic înainte
Mod de preparare
Ia somonul, spală-l cu apă rece şi usucă-l pe un prosop absorbant.
Dă-i cu sare şi piper, unge-l cu un pic de ulei de cocos sau măsline.
Adaugă-l într-o cratiţă cu foarte puţin ulei în ea.
Căleşte-l pe o parte şi pe cealaltă, după care scoate pe un prosop absorbant.
Separat, pune apă cu puţină sare la fiert şi, când dă în clocot, adaugă broccoli şi câteva păstăi de fasole. Lasă să fiarbă 5-6 minute, după care scoate-le şi taie broccoli în bucheţele.
Aşază pe un platou somonul, adaugă legumele şi presară deasupra nuci tăiate mărunt şi prăjite un pic în cuptor, în prealabil.
