Somon cu spanac şi cartofi natur

Te gândeai la un preparat cu peşte? Lasă deoparte reţetele clasice şi încearc-o pe aceasta: somon cu spanac şi cartofi natur! Ce zici? E destul de apetisant?
-
Ingrediente
2 bucăţi de somon
sare, piper
4 cartofi
50 g unt
1 legătură pătrunjel
300 g spanac
ceapă verde
Mod de preparare
Sărează şi piperează bucăţile de somon şi aşază-le pe grătar.
Fierbe în apă cu sare 4 cartofi, în coajă.
Scoate-i, decojeste-i şi taie-i cuburi.
Pune-i într-un castron, adaugă cubuleţul de unt, amestecă şi presară deasupra pătrunjel tăiat mărunt.
Separat, pe foc, pregăteşte amestecul de spanac: adaugă 300 g spanac tăiat mărunt, puţin unt şi lasă să se topească.
Adaugă şi ceapa verde tăiată mărunt, sare şi piper.
Când spanacul este gata, se dă de pe foc şi se aşază pe bucăţile de somon.
Acestea se servesc cu cartofii natur şi fasole verde păstăi.
