Somon la cuptor cu ierburi aromatice şi dovlecel

11.02.2018 0 comentarii

Ai invitaţi şi nu ştii ce să găteşti? Rapid, simplu şi gustos e descrierea preparatului perfect aşa că alege somon la grătar cu ierburi aromatice şi dovlecel!

  1. Ingrediente

    2 bucăţi de somon
    Sare
    3 dovlecei
    Ierburi aromatice (mărar măcinat, rozmarin, piper etc)
    Ulei de măsline
    Zeamă de lămâie
    1 bucată de ţelină

    Mod de preparare


    Spală somonul, sărează, piperează.

    Spală şi taie pe lung o ţelină.

    Unge cu ulei o tavă întinsă, pune un strat de ţelină şi aşază apoi bucăţile de peşte pe acest strat.  

    Spală dovleceii, taie-i rondele şi aşază-i şi pe ei în tavă.

    Stropeşte cu ulei de măsline, apoi cu zeamă de lămâie şi condimentează cu ierburile aromatice.

    Dă la cuptor şi lasă până când peştele este gata.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro