Somon la grătar cu legume

Nu ai refuza niciodată o bucată savuroasă de somon? Ei bine, dacă ai răspuns afirmativ, reţeta următoare de somon la grătar cu legume este pentru tine!
-
Ingrediente
1 bucată de somon (200 g)
300 g broccoli
2 morcovi
300 g mazăre
300 g fasole verde păstăi
1 ardei gras galben
1 ardei gras roşu
Câteva feliuţe de lămâie sau lime
Mod de preparare
Spală, sărează şi piperează bucata de somon. Pune-l pe grătar şi găteşte până este rumenit.
Între timp, ocupă-te de legume.
Într-un vas mai mare, pune 1 litru de apă, o linguriţă rasă de sare şi, când dă în clocot, adaugă morcovul tăiat cubuleţe, mazărea, fasolea verde păstăi şi ardeii graşi. Legumele vor fi fierte în aproximativ 20 de minute.
Cu 7-10 minute înainte de a închide focul, adaugă şi broccoli rupt în bucheţele.
Aşază somonul pe farfurie şi serveşte alături de amestecul de legume, verdeaţă, roşii tăiate rondele şi câteva feliuţe de lime.
