Sos din caju

22.02.2016 0 comentarii

Îmbogăţeşte-ţi preparatele cu un sos din caju, perfect în numeroase combinaţii! Cu o friptură de pui sau la o reţetă cu peşte – cu ce ar merge mai bine?

  1. Ingrediente

    1 cană caju crud, înmuiat cel puţin 2 ore înainte
    2 linguri apă
    1 căţel usturoi (sau mai puţin, depinde de preferinţă)
    1 lingură zeamă de lămâie
    1 lingură ulei de măsline
    1 praf de paprika
    1 frunză busuioc

    Mod de preparare


    Înmoaie nucile caju cel puţin 2 ore, scurge şi clăteşte bine apoi.

    Pune toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau blender şi mixează până devine totul o pastă omogenă.

    Savurează în diverse combinaţii, de la friptură de pui, peşte până la preparate ceva mai exotice.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro