Spaghete cu kaizer şi ciuperci

Ce ne-am face fără clasicele paste: atât de gustoase şi atât de simplu de preparat?! Savurează de astă dată o porţie de spaghete cu kaizer şi ciuperci!
-
Ingrediente
250 g spaghete
1 litru de apă
30 ml ulei
200 g kaizer
1 ceapă
300 g ciuperci
2 linguri de bulion
sare, piper
Mod de preparare
Pune la fiert 1 litru de apă cu puţină sare. Când dă în clocot, pune spaghetele.
Lasă-le 20 de minute sau până când sunt fierte. Spală-le sub un jet de apă rece şi apoi lasă-le deoparte.
Separat, într-o cratiţă, încinge 30 ml ulei, adaugă 1 ceapă tăiată mărunt, 200 g kaizer tăiat mărunt, căleşte câteva minute, după care pune şi 300 g ciuperci spălate, curăţate şi tăiate felii.
Amestecă şi, peste câteva minute, adaugă şi 2 linguri de bulion. Sărează şi piperează.
Când toate sunt gata, toarnă acest sos peste macaroane.
