Spaghete cu kaizer şi ciuperci

14.03.2016 0 comentarii

Ce ne-am face fără clasicele paste: atât de gustoase şi atât de simplu de preparat?! Savurează de astă dată o porţie de spaghete cu kaizer şi ciuperci!

  1. Ingrediente

    250 g spaghete
    1 litru de apă
    30 ml ulei
    200 g kaizer
    1 ceapă
    300 g ciuperci
    2 linguri de bulion
    sare, piper

    Mod de preparare


    Pune la fiert 1 litru de apă cu puţină sare. Când dă în clocot, pune spaghetele.

    Lasă-le 20 de minute sau până când sunt fierte. Spală-le sub un jet de apă rece şi apoi lasă-le deoparte.

    Separat, într-o cratiţă, încinge 30 ml ulei, adaugă 1 ceapă tăiată mărunt, 200 g kaizer tăiat mărunt, căleşte câteva minute, după care pune şi 300 g ciuperci spălate, curăţate şi tăiate felii.

    Amestecă şi, peste câteva minute, adaugă şi 2 linguri de bulion. Sărează şi piperează.

    Când toate sunt gata, toarnă acest sos peste macaroane.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro