Spaghete cu morcov şi carne de vită

17.08.2015 0 comentarii

Te suprind mereu asocierile culinare inedite? Noi am încercat spaghete cu morcov şi carne de vită, un preparat gustos şi simplu! Cum ţi se pare combinaţia asta?

  1. Ingrediente

    250 g paste
    3 morcovi
    300 g carne de vită
    2 căţei de usturoi
    Sare, piper
    10 ciuperci
    2-3 linguri bulion sau sos de roşii
    250 g brânză
    1 ardei gras roşu

    Mod de preparare

    Pune la fiert 1 litru de apă, cu o linguriţă de sare. Când dă în fiert, adaugă spaghetele şi lasă-le să fiarbă 15-20 de minute sau conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

    Când s-au fiert, dă de pe foc, clăteşte-le un pic cu apă rece şi lasă-le separat.

    Într-o altă cratiţă, pune o ceşcuţă de ulei, iar când s-a încins, adaugă carnea de vită spălată şi tăiată bucăţele, dar şi toate legumele (morcovul, ardeiul, usturoiul şi ciupercile).

    Separat, amestecă cele 2-3 linguri de bulion cu o ceaşcă de apă rece şi apoi toarnă în cratiţa, mai spre sfârşit. Sărează şi piperează.

    Căleşte maxim 10 minute.

    Pune pe un platou spaghetele şi deasupra amestecul de carne şi legume. Peste, rade brânză.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro