Spaghete cu morcov şi carne de vită
Te suprind mereu asocierile culinare inedite? Noi am încercat spaghete cu morcov şi carne de vită, un preparat gustos şi simplu! Cum ţi se pare combinaţia asta?
-
Ingrediente
250 g paste
3 morcovi
300 g carne de vită
2 căţei de usturoi
Sare, piper
10 ciuperci
2-3 linguri bulion sau sos de roşii
250 g brânză
1 ardei gras roşu
Mod de preparare
Pune la fiert 1 litru de apă, cu o linguriţă de sare. Când dă în fiert, adaugă spaghetele şi lasă-le să fiarbă 15-20 de minute sau conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Când s-au fiert, dă de pe foc, clăteşte-le un pic cu apă rece şi lasă-le separat.
Într-o altă cratiţă, pune o ceşcuţă de ulei, iar când s-a încins, adaugă carnea de vită spălată şi tăiată bucăţele, dar şi toate legumele (morcovul, ardeiul, usturoiul şi ciupercile).
Separat, amestecă cele 2-3 linguri de bulion cu o ceaşcă de apă rece şi apoi toarnă în cratiţa, mai spre sfârşit. Sărează şi piperează.
Căleşte maxim 10 minute.
Pune pe un platou spaghetele şi deasupra amestecul de carne şi legume. Peste, rade brânză.