Spaghete cu parmezan şi kaizer

Că eşti singur acasă şi vrei ceva simplu, fie că îţi vin prietenii în vizită şi cauţi un preparat uşor şi gustos, încearcă aceste spaghete cu parmezan şi kaizer!
-
Ingrediente
250 g spaghete
1 cubuleţ de unt
30 ml de ulei
300 g kaizer
100 g brânză mai tare
parmezan
pătrunjel
Mod de preparare
Pune la fiert apă cu sare.
Când dă în clocot, adaugă spaghetele şi lasă-le până sunt pătrunse, aproximativ 25 de minute.
Clăteşte-le cu apă rece şi adaugă-le într-o cratiţă, pe foc, în care ai pus în prealabil şi un cubuleţ de unt.
Amestecă bine.
Într-o altă cratiţă, încinge cam 30 ml de ulei şi taie fâşii 300 g kaizer.
Căleşte-l puţin. Scoate-l pe un platou.
Ia un vas (termorezistent, dacă vrei să mai bagi preparatul un pic la cuptor) şi adaugă un rând de spaghete, un rând de kaizer, rade brânză şi iar repetă până când se termină compoziţiile.
La final, ar trebui să avem din abundenţă kaizer şi parmezan.
Dacă doreşti, mai bagă vasul la cuptor pentru 5-10 minute, cât să se topească brânza un pic.
Scoate şi presară peste pătrunjel tocat mărunt.
