Spaghete cu piept de pui

01.06.2016 0 comentarii

Chiar dacă se face uşor, rezultatul va fi unul spectaculos, atât ca gust, cât şi ca aspect: vezi reţeta noastră de spaghete cu piept de pui! Un deliciu!

  1. Ingrediente

    300 g spaghete un pic mai groase
    1 cubuleţ de unt
    1 cutie smântână (100-150 ml)
    brânză un pic sărată
    1 piept de pui
    sare, piper
    1 ou bătut
    rozmarin
    făină
    pesmet
    1 ardei gras galben
    1 ceapă verde
    1 ceapă roşie

    Mod de preparare

    Pune la fiert apă cu puţină sare. Când apa dă în clocot, adaugă spaghetele.

    Lasă-le să fiarbă până se pătrund.

    Apoi, clăteşte-le cu apă rece şi adaugă-le într-o altă cratiţă termorezistentă în care ai pus un cubuleţ de unt.

    Amestecă-le bine şi adaugă aici smântâna şi un pic de brânză rasă.

    Dă la cuptor timp de aproximativ 10-15 minute (să nu se rumenească).

    Între timp, pregăteşte pieptul de pui (dezosat): sărează şi piperează.

    Pregăteşte un amestec format dintr-un ou bătut bine, sare, piper şi puţin rozmarin.

    Ia pieptul de pui şi dă-l mai întâi prin puţină făină, apoi prin amestecul de ou şi apoi prin pesmet.

    Pune la prăjit şi lasă-l până este pătruns şi pe o parte, şi pe cealaltă.

    Pe o farfurie, adaugă mai întâi spaghetele, apoi ceapa verde, ceapa roşie şi ardeiul gras galben  tăiate mărunt, după care aşază peste pieptul de pui tăiat felii.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro