Spaghete cu praz şi carne de vită

Vrei ceva consistent, gustos, dar nu foarte complicat? Probabil te-ai gândit prima dată la paste! Ai încerca reţeta noastră de spaghete cu praz şi carne de vită?
-
Ingrediente
250 g spaghete subţiri
1 cubuleţ unt
300 g carne de vită sau miel
1 ardei gras
1 praz
Ulei de măsline
Sare, piper
1 ceaşcă supă de legume
Mod de preparare
Pune la fiert 1.5 l de apă cu sare. Când dă în clocot, adaugă spaghetele. Lasă 20 de minute sau prepară conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Când pastele sunt gata, se clătesc şi se lasă deoparte, într-un bol.
Între timp, pune într-o cratiţă 100 g de unt şi lasă să se topească. Apoi, adaugă legumele tăiate după preferinţă şi căleşte un pic. Peste, pune şi o ceaşcă de supă de legume.
Separat, spală carnea, taie-o în bucăţi mai mici şi căleşte-le în ulei de măsline până se pătrund. Adaugă aici şi condimentele.
Aşază spaghetele pe farfurie şi peste ele amestecul de legume şi bucăţile de carne. Poţi adăuga şi pătrunjel, busuioc şi puţin ulei de măsline.
