Spaghete cu roşii cherry, ciuperci şi fulgi de migdale
Cele mai simple, dar şi cele mai gustoase preparate sunt cele cu paste, spunem noi! Aşadar, încerci nişte spaghete cu roşii cherry, ciuperci şi fulgi de migdale?
-
Ingrediente
200 g spaghete
1 cubuleţ de unt (sau puţin ulei de măsline)
10 ciuperci
sare, piper
10 roşii cherry
fulgi de migdale
seminţe de dovleac
busuioc
Mod de preparare
Pune apă la fiert, cu puţină sare. Când dă în clocot, adaugă spaghetele şi lasă-le până sunt gata, aproximativ 20 de minute.
Clăteşte-le sub un jet de apă rece, scurge-le şi pune-le într-un vas, pe foc.
Adaugă 1 cubuleţ de unt, amestecă puţin şi scoate-le apoi într-o farfurie, separat.
Ia 10 ciuperci proaspete, curăţă-le, spală-le şi taie-le în felii.
Pune-le într-o cratiţă pe foc, cu 3 linguri de ulei.
Amestecă de câteva ori, până când ciupercile îşi lasă zeama şi căleşte-le până când sunt făcute.
Scoate-le, sărează, piperează şi pune peste spaghete.
Mai taie roşiile în două şi adaugă seminţe de dovleac, fulgi de migdale.
Decorează cu busuioc.