Spaghete cu sos de roşii

22.03.2016 0 comentarii

Cu brânză sau sos de roşii? Cum ai prefera pastele? Dacă tinzi spre a doua variantă, încearcă acest preparat simplu şi delicios: spaghete cu sos de roşii!

  1. Ingrediente

    200 g spaghete
    1 litru şi jumătate apă
    ½ linguriţă sare
    3 linguri de ulei
    4 linguri bulion
    ½ ceşcuţă apă rece
    3 căţei de usturoi
    sare, piper

    Mod de preparare

    Pune la fiert 1 litru şi jumătate de apă, cu puţină sare.

    Când dă în clocot, adaugă spaghetele şi lasă-le 20 de minute.

    Apoi, clăteşte-le cu apă rece şi lasă-le deoparte.

    În altă cratiţă, încălzeşte 3 linguri de ulei, adaugă 4 linguri de bulion, ½ ceşcuţă de apă rece, 3 căţei de usturoi tăiaţi mărunt.

    Lasă să fiarbă 3-4 minute.

    Toarnă acest sos peste spaghete, sărează, piperează şi serveşte cu pâine prăjită unsă cu ulei de măsline.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro