Suc de kiwi, spanac şi morcovi

12.05.2015 0 comentarii

Ori de câte ori îţi pregăteşti un suc, aminteşte-ţi că cele mai indicate sunt cele care conţin cel puţin o legumă cu frunze verzi. Nu ai greşi nici dacă ai adăuga câteva frunze de pătrunjel într-o băutură ce nu are printre ingrediente astfel de legume, aşa că iată o reţetă de suc nu doar delicios, ci şi foarte sănătos şi consistent.

  1. Pentru a începe, ai nevoie de: 

    3 morcovi
     
    1 măr
     
    1 kiwi
     
    1 mână de spanac sau pătrunjel 
     
    Spală, curăţă şi taie morcovii în felii subţiri, mărul şi kiwi de asemenea. Spanacul sau pătrunjelul, ca de altfel orice legumă cu frunze verzi pe care vrei să o foloseşti în suc, se lasă cel puţin 10 minute într-un bol cu apă şi o linguriţă de sare, bicarbonat de sodiu sau oţet de mere.

    După, clăteşte-le foarte bine şi de-abia apoi adaugă-le în storcător alături de celelalte ingrediente. Atenţie, însă, legumele verzi se rup cu mâna, fără a folosi cuţitul. 
     
    Vei obţine un suc delicios şi consistent, din fructe şi legume, deopotrivă! 
     
printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro