Tagliatele cu ou şi măsline

Nu-i aşa că nu ai încercat până acum tagliatele cu ou şi măsline? Ei bine, nu sunt greu de făcut, ba mai mult, merg perfect la prânz, aşa că uite reţeta mai jos!
-
Ingrediente
Un pachet tagliatele
1 cubuleţ de unt
2 ouă fierte
Măsline negre
Un pic de parmezan
Câteva frunze de baby spanac
Sare, piper
1 linguriţă ulei de măsline
Mod de preparare
Pune la fiert 1 litru de apă cu puţină sare.
Când dă în clocot, adaugă tagliatelele şi lasă-le cam 20 de minute.
Scurge-le, clăteşte-le şi pune-le pe foc din nou. Amestecă bine cu un cubuleţ de unt.
Fierbe două ouă. Pentru a fi semi tari, din momentul în care apa începe să fiarbă, numără până la 100, asta e secretul.
Aşază tagliatelele pe o farfurie, presară măsline negre tăiate rondele, cu sâmburii scoşi, evident, frunze de baby spanac şi asezoneză cu un pic de ulei de măsline, sare şi piper.
Rade un pic de parmezan peste şi aşază deasupra ouăle, tăiate pe jumătate.
