Tagliatele cu parmezan şi nuci
Pentru aceste tagliatele cu parmezan şi nuci am folosit ingrediente simple şi savuroase, într-un preparat simplu, cu final delicios! Vezi aici reţeta!
-
Ingrediente
250 g tagliatele
1 cubuleţ de unt
Parmezan
Sare, piper
Busuioc uscat
Busuioc proaspăt
Nuci mărunţite, coapte înainte
Brânză de capră rasă
Mod de preparare
Pune cam 1 litru de apă cu puţină sare, la fiert.
Când dă în clocot, adaugă 250 g de tagliatele.
Lasă-le până când sunt bine pătrunse.
Scurge apa şi amestecă-le cu 1 cubuleţ de unt, cât sunt încă foarte calde.
Rade peste ele, tot acum, un pic de brânză de capră, un pic de piper şi busuioc uscat.
La final, adaugă nucile mărunţite, coapte înainte, presară parmezan şi decorează cu frunze de busuioc proaspăt.