Tagliatele cu parmezan şi nuci

16.08.2018 0 comentarii

Pentru aceste tagliatele cu parmezan şi nuci am folosit ingrediente simple şi savuroase, într-un preparat simplu, cu final delicios! Vezi aici reţeta!

  1. Ingrediente

    250 g tagliatele
    1 cubuleţ de unt
    Parmezan
    Sare, piper
    Busuioc uscat
    Busuioc proaspăt
    Nuci mărunţite, coapte înainte
    Brânză de capră rasă

    Mod de preparare

    Pune cam 1 litru de apă cu puţină sare, la fiert.

    Când dă în clocot, adaugă 250 g de tagliatele.

    Lasă-le până când sunt bine pătrunse.

    Scurge apa şi amestecă-le cu 1 cubuleţ de unt, cât sunt încă foarte calde.

    Rade peste ele, tot acum, un pic de brânză de capră, un pic de piper şi busuioc uscat.

    La final, adaugă nucile mărunţite, coapte înainte, presară parmezan şi decorează cu frunze de busuioc proaspăt.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro