Tagliatele cu somon şi mazăre
Nu are carne, dar este un preparat consistent şi gustos. În plus, poţi opta oricând pentru paste fără gluten! Iată reţeta noastră de tagliatele cu somon şi mazăre!
-
Ingrediente
250 g tagliatele
1 bucată somon
1 cubuleţ de unt
Sare, piper
250 g mazăre sau 1 cutie mazăre
Mod de preparare
Pune apă cu puţină sare la fiert. Când dă în clocot, adaugă pastele şi lasă-le cam 20-25 de minute.
Scurge-le şi amestecă-le cu un cubuleţ de unt.
Ia somonul, spală-l, usucă-l, dă-i cu sare şi piper şi pune-l pe grătarul încins deja.
Lasă-l până este pătruns şi rumenit.
Pune cam 1.5 l de apă la fiert, cu puţină sare şi, când dă în clocot, adaugă 250 g mazăre.
Lasă până este fiartă.
Amestecă-le pe toate, sărează şi piperează, după gust.