Toast cu ou ochi şi sfeclă roşie

27.02.2018 0 comentarii

Uită de gustările banale! De acum, îţi poţi pregăti la micul dejun acest delicios toast cu ou ochi şi sfeclă roşie! Nu-ţi va lua mult! Vezi mai jos reţeta!

  1. Ingrediente

    2-3 felii de pâine
    Ulei de măsline
    Sare, piper
    1 sfeclă roşie
    1 ou
    Pătrunjel
    Ceapă verde

    Mod depreparare


    Prăjeşte feliile de pâine în prăjitor, scoate-le şi unge-le cu ulei de măsline. Sărează şi piperează.

    Ia sfecla roşie şi pune-o într-o tavă unsă cu puţin ulei.

    Dă la cuptor şi las-o până este pătrunsă.

    Scoate, taie-o în rondele mari, dă-i cu sare, piper şi ulei de măsline.

    Aşază rondelele de sfeclă roşie pe feliile de pâine.

    Încinge într-o cratiţă 100 ml de ulei, adaugă oul şi lasă-l până se rumeneşte frumos.

    Când este gata, adaugă şi oul ochi peste feliile de pâine şi adaugă sare, piper, pătrunjel şi ceapă verde.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro