Tocană de vinete

31.10.2015 0 comentarii

Adaugă vin alb acestui preparat şi gustul te va suprinde cu siguranţă. Plăcut, bineînţeles, pentru că această tocană de vinete va fi cu mult mai savuroasă!

  1. Ingrediente

    4 vinete
    1 ceaşcă ulei
    3 căţei usturoi
    sare, piper
    1 pahar de vin alb
    boia de ardei iute sau dulce
    sos de roşii
    1 ceapă

    Mod de preparare

    Spală vinetele, şterge-le şi taie-le în rondele ceva mai groase.

    Dă-le cu sare şi mai lasă-le un pic. După, scurge zeama care s-a strâns.

    Căleşte-le în ulei până se rumenesc.

    Scoate vinetele şi lasă-le deoparte.

    Fă un mix din sos de roşii, puţin ulei, un pahar de vin alb, sare, piper, ceapă.

    Amestecă un pic pe foc, după care adaugă aici şi vinetele. Mai lasă câteva minute.

    Serveşte cu salată de varză.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro