Vinete cu brânză şi smântână la cuptor

30.10.2016 0 comentarii

E sezonul lor, dar de ce să nu optăm şi pentru preparate ceva mai inedite, cum sunt aceste vinete cu brânză şi smântână la cuptor? Crede-ne! Sunt delicioase!

  1. Ingrediente

    3 vinete
    sare, piper
    200 g brânză
    2 ouă
    2 linguri de smântână

    Mod de preparare

    Spală vinetele, taie-le pe jumătate, pe lung.

    Sărează şi piperează.

    Unge un vas termorezistent cu ulei şi aşază-le una lângă cealaltă.

    Separat, amestecă brânza (dată prin razătoare) cu două ouă, 2 linguri de smântână. În funcţie de consistenţă mai poţi adăuga sau nu brânză.

    Pune compoziţia aceasta peste vinete şi bagă la cuptor.

    Lasă până se rumenesc uşor.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro