Vinete cu parmezan şi penne

Dă o cu totul altă savoare pennelor, alegând să le asociezi cu un ingredient de sezon! Găteşte vinete cu parmezan şi penne şi vei avea un preparat special!
-
Ingrediente
2 vinete
sare, piper
1 ou
făină
parmezan
200 g penne
2-3 roşii
1 ardei capia roşu
ulei
Mod de preparare
Spală două vinete, curăţă-le de coajă şi taie-le în două, pe lungime.
Sărează, piperează, dă-le prin ou bătut şi făină, după care prăjeşte.
Între timp, găteşte pastele: pune să fiarbă apă cu sare. Când apa dă în clocot, adaugă pennele şi lasă-le aproximativ 20 de minute.
Apoi, scoate-le, aşază-le într-un vas şi amestecă-le cu un sos făcut din 2-3 roşii călite cu un ardei capia roşu tăiat rondele.
Aşază pe o farfurie şi pune deasupra vinetele. Presară deasupra parmezan când încă sunt calde.
Decorează cu busuioc.
