Vinete cu parmezan şi penne

29.05.2018 0 comentarii

Dă o cu totul altă savoare pennelor, alegând să le asociezi cu un ingredient de sezon! Găteşte vinete cu parmezan şi penne şi vei avea un preparat special!

  1. Ingrediente

    2 vinete
    sare, piper
    1 ou
    făină
    parmezan
    200 g penne
    2-3 roşii
    1 ardei capia roşu
    ulei

    Mod de preparare

    Spală două vinete, curăţă-le de coajă şi taie-le în două, pe lungime.

    Sărează, piperează, dă-le prin ou bătut şi făină, după care prăjeşte.

    Între timp, găteşte pastele: pune să fiarbă apă cu sare. Când apa dă în clocot, adaugă pennele şi lasă-le aproximativ 20 de minute.

    Apoi, scoate-le, aşază-le într-un vas şi amestecă-le cu un sos făcut din 2-3 roşii călite cu un ardei capia roşu tăiat rondele.

    Aşază pe o farfurie şi pune deasupra vinetele. Presară deasupra parmezan când încă sunt calde.

    Decorează cu busuioc.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro