Margariteoooo!
-
Ebucătăria noastră a găzduit o mâncare de soi săptămâna asta. Teo a venit pusă pe fapte mari și ne-a delectat cu niște fabuloși cartofi cu lămâie și brânză la burduf. Așa că nouă, băieților, nu ne-a rămas de “gătit” decât un cocktail, numit în cinstea bucătăresei, Margariteo.
Am scos din bar o sticlă de tequila argintie Sauza și una de lichior de portocale Gran Marnier, apoi am stors și ultima picătură de suc dintr-o limetă. Am amestecat totul într-un shaker conform proporției complicate, dar de aur 7:4:3 (șapte măsuri de tequila, patru de lichior și trei de suc de limetă). Am frecat marginea cupelor cu niște coajă de limetă, cât să se lipească niște grăunți de sare, am adăugat gheață zdrobită și am turnat mixul de băuturi nobile.
De bun ce a fost cocktailul, fiecare barman a primit porție dublă de cartofi!
