Suc de struguri albi, lămâie şi ghimbir

O băutură în alb şi verde, am putea spune, dacă punem la socoteală şi mâna de pătrunjel pe care trebuie să o adăugăm pentru un plus de culoare, dar şi de sănătate.
-
În cazul în care te-ai plictisit de sucurile de fructe şi legume clasice, iată o reţetă ceva mai inedită, din trei fructe, o legumă cu frunze verzi şi poate cel mai versatil condiment pe care l-am putea folosi.Ai nevoie de:1 măr verdeboabele de la 1 strugure alb1 lămâie (spălată şi curăţată de coajă)1 mână de pătrunjel1.5 cm felie de ghimbirSpală şi taie în felii mărul, spală boabele de strugure, la fel şi lămâia pe care ar fi bine să o cureţi de coajă înainte să o adaugi în storcător.Înmoaie pătrunjelul în apă cu 1 linguriţă de sare/bicarbonat de sodiu/oţet de mere şi clăteşte bine după 10 minute. Taie o felie de 1.5 cm de rădăcină de ghimbir şi adaugă-le pe rând în storcător.Vei obţine o băutură delicioasă, dulce-acrişoară, cu o tentă uşor înţepătoare de la ghimbir.
