De două ori pește, de două ori whisky

21.05.2010 0 comentarii
  1. de Adrian Poenaru

    Zilele astea am avut parte de un post-scriptum la o nuntă ca-n povești și de două delicii oceanice fine. În fiecare caz, paharele nu aveau cum să rămână goale.

    Penne cu ton

    La pastele astea, orice barman îndemânatic ți-ar aduce un pahar de whisky fructat de Speyside. Dar fiindcă rețeta e gătită în cinstea
    unei proaspete familii, hai să toastăm în sănătatea lor cu ceva mai special. De ce nu cu singurul whisky galez din lume, într-una dintre cele mai rafinate expresii ale sale: Penderyn Single Cask Port Wood Edition. Casă de piatră și single malt-uri de prestigiu!

    Pate de macrou

    În peregrinările sale, macroul din rețeta asta sigur a trecut pe lângă insula scoțiană Islay. Impresionat de whisky-ul din zonă, cu arome puternice de fum de turbă, peștele a visat să fie și el afumat. eBucataria.ro i-a îndeplinit dorința, după care l-a făcut pate și a
    servit lângă el un Lagavulin de 16 ani, cu vajnice note de turbă și alge marine.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro